FőoldalKönyvficur-a-pacban
Ficúr a pácban
30%

Ficúr a pácban

Egy halporonty kalandjai

Nyelv: magyar

Szerző: Füzesséry Anikó

Kiadó: Füzesséry Anikó

Kiadás ideje: 2014.10.

ISBN: 9789630895224

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés: keménytáblás

Oldalszám: 61

Várható szállítás: 2 nap (2018.12.12)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 2.500 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 1.750 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
„A parányi naphal a parti nádasban tért magához. – LÉLEGZEM! – kiáltott fel meglepetten. – A szárazföldön vagyok és lélegzem! Hiába keresgélt azonban az emlékezetében, a rejtély rejtély maradt: nem tudta, mit keres éppen ott, de valami azt súgta, jó lesz mihamarabb eltűnnie…”

Szerzői kiadásban nemrég jelent meg FÜZESSÉRY ANIKÓ: FICÚR A PÁCBAN című mesekönyve Dr. F. Várkonyi Zsuzsa ajánlásával. A pszichológus szerint „Ez a mese nemcsak a gyerekek szívét – derűjét, szomorúságát – szólítja meg, hanem azt a nagyvonalú lelket is, mely születésünktől ott lakozik mindnyájunkban, amíg el nem némítják. Ez a mese is segíthet tovább éltetni ezt a lelket: ragaszkodását, szeretetét, bátorságát.”

A történetben Ficúr igazi bajba kerül, amikor a parti nádasban magához tér, és még a nevére sem emlékszik! Hová tűntek a tólakók, mi az a légital, és Amuri géb megszerzi-e a hatalmat? Az írónő, aki 7 éve a Baba Magazin újságírója, szeretettel ajánlja Ficúr első, tízfejezetes, összefüggő, izgalmas kalandját, mely 4-10 éveseknek íródott. A könyv érdekessége, hogy a főszereplők grafikái fehérek, így a gyermekek saját fantáziájuk szerint változtathatják őket: mire a mese végére érnek, mindenkinek egy egyedi Ficúrkönyve lesz!

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.