FőoldalKönyva-digitalis-fotos-konyv-1-5
A Digitális fotós könyv 1-5.
35%

A Digitális fotós könyv 1-5.

Könyvcsomag

Nyelv: magyar

Szerző: Scott Kelby

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2014.10.

ISBN: 62589748

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238 mm

Kivitelezés: puhatáblás

Oldalszám: 1200

Várható szállítás: 3 nap (2019.07.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 22.890 Ft     Engedmény: 35%   Ár: 14.878 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Scott Kelby, minden idők legnagyobb példányszámban eladott fotós könyvének írója lényegre törő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak „Aha, szóval így csinálják!” érzése támad. És ettől sikeres a sorozat már a kezdetektől fogva.

Ez nem egy elméleti könyvsorozat, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a sorozat arról szól, hogy mikor és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell szanálni. A könyvek kötetenként közel 100 szakmai trükkel segítenek, hogy mától úgy fotózz, mint a profik. Imádni fogod!

Scott Kelby a világ legsikeresebb fotós könyveinek szerzője, szerkesztője és kiadója az igen elismert Photoshop User Magazinnak. Egyik társműsorvezetője a hetente jelentkező befolyásos online fotós talk shownak, a The Gridnek, és világszerte digitális fotózást oktat és előadásokat tart. Scott több mint 60 díjnyertes könyv szerzője, többek között a Photoshop digitális fotósoknak, a Világítsd be, fotózd le, retusáld című kiadványoknak is. Scottról többet napi blogján tudhatsz meg: http://scottkelby.com

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.