FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-photoshop-cs4-tanfolyam-a-konyvben
Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben
AKCIÓ!

Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben

UTOLSÓ DARABOK

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2009.6.4

ISBN: 9789639929005

Súly: 1 kg   Méret: 192x255 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 416

Várható szállítás: 2 nap (2019.07.19)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 6.300 Ft       Ár: 1.000 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Az Adobe Photoshop CS4 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja.

A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben tizennégy leckéje az Adobe Photoshop, a világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftverének alapszintű és haladó technikáit veszi sorra. Megtanulhatjuk, hogyan retusáljunk digitális fényképeket, hogyan dolgozzunk a rétegekkel és a maszkokkal, megismerjük a kezelőfelületet, a képernyőre és nyomtatásra szánt képek előállításának módszereit, és felfedezzük az alkalmazás újdonságait. Tippek, extra gyakorlatok és lépésről lépésre haladó leckék segítenek abban, hogy még hatékonyabban használjuk a Photoshopot!

Mire van szükségünk a könyv használatához?

Az Adobe Photoshop CS4 szoftver Windows vagy Mac OS alatti verziójára (a könyv melléklete nem tartalmazza a szoftvert).
Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Photoshop CS4 szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket. A CD-melléklet leckefájlokat tartalmaz.

Tanuljuk meg, hogyan javítsuk digitális fényképeink hibáit és miként tegyük őket tökéletesebbé, miként készítsünk fényképmontázsokat, hogyan módosítsuk perspektivikus képeinket, és miként készítsük elő azokat internetes vagy nyomdai felhasználásra. Több kép egyesítésével mélységélességet adhatunk fotóinknak, és kipróbálhatjuk az Adobe Photoshop CS4 Extended új 3D funkcióit is!

"A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok." (Barbara Binder, Adobe Minsített Oktató, Rocky Mountain Training)

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 5.670 Ft
AKCIÓ!

Interbook ár: 500 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 6.090 Ft
50%

Interbook ár: 3.045 FtkifogyottKedvenceim
Bolti ár: 4.998 Ft
50%

Interbook ár: 2.499 FtkifogyottKedvenceim
Az Ön kosara üres.