FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-flash-cs4-professional-tanfolyam-a-konyvben
Adobe Flash CS4 Professional - Tanfolyam a könyvben
AKCIÓ!

Adobe Flash CS4 Professional - Tanfolyam a könyvben

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2009.9.28

ISBN: 9789639929036

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 192x255 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 336

Várható szállítás: 3 nap (2019.07.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 4.990 Ft       Ár: 1.000 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Az Adobe Flash CS4 Professional elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Flash CS4 Professional - Tanfolyam a könyvben 10 leckéből áll. A könyv az Adobe Flash CS4 Professional elsajátításának alapjait veszi végig, és számtalan tanácsot, illetve módszert kínál az alkalmazás hatékonyabb használatára. Vegyük át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogassunk a számunkra leginkább érdekes leckék közül!

Mire van szükségünk a könyv használatához?

Az Adobe Flash CS4 Professional szoftver Windows vagy Mac OS alatti verziójára (a könyv melléklete nem tartalmazza a szoftvert).

Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Flash CS4 Professional szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket.

Tanuljuk meg, hogyan készítsünk kifinomult animációkat tartalmazó Flash projekteket, miként importáljunk video- és hangfájlokat, és hogyan kapcsoljunk a gombokhoz meggyőző interaktivitást az ActionScript 3.0 segítségével. Az olyan praktikus funkciókkal, mint az új Motion Editor, az inverz kinematika és a 3D támogatás, gyorsan, egyszerűen és szórakozva fejleszthetünk Flash weboldalakat.

"A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok." Barbara Binder, Adobe Minősített Oktató Rocky Mountain Training

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 5.670 Ft
AKCIÓ!

Interbook ár: 500 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 6.090 Ft
50%

Interbook ár: 3.045 FtkifogyottKedvenceim
Bolti ár: 4.998 Ft
50%

Interbook ár: 2.499 FtkifogyottKedvenceim
Az Ön kosara üres.