FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-illustrator-cs5-tanfolyam-a-konyvben
Adobe Illustrator CS5 Tanfolyam a könyvben
AKCIÓ!

Adobe Illustrator CS5 Tanfolyam a könyvben

CS5.5-ös verzióhoz igazítva

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2011.9.12

ISBN: 9789639929104

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 192x255 mm mm

Kivitelezés: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 520

Várható szállítás: 2 nap (2019.07.19)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 6.300 Ft       Ár: 3.000 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Az Adobe Illustrator CS5 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A „Classroom in a Book®” a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A „Tanfolyam a könyvben” azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud – az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Illustrator CS5 – Tanfolyam a könyvben tizenöt leckéje az Adobe Illustrator elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!

A lépésről lépésre haladó, gyakorlatias feladatokkal megszerezhetjük az Illustrator CS5 használatához szükséges stabil tudást. Megtanuljuk, hogyan készítsünk logókban, illusztrációkon, plakátokon vagy perspektivikus rajzokon felhasználható grafikákat. A milliméterpontos ábrák készítésétől a szabadkézi festésig rengeteg fontos ismeretet sajátíthatunk el a leckék során.

„A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok.”
Barbara Binder
Adobe Minősített Oktató
Rocky Mountain Training

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.