FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-photoshop-cs5-tanfolyam-a-konyvben
Adobe Photoshop CS5 Tanfolyam a könyvben
AKCIÓ!

Adobe Photoshop CS5 Tanfolyam a könyvben

CS 5.5-ös verzióhoz igazítva

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2011.10.

ISBN: 9789639929173

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 192x255 mm mm

Kivitelezés: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 360

Várható szállítás: 2 nap (2019.11.19)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 5.880 Ft       Ár: 2.500 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Az Adobe Photoshop CS5 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A „Classroom in a Book®” a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A „Tanfolyam a könyvben” azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud – az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Photoshop CS5 – Tanfolyam a könyvben tizennégy leckéje az Adobe Photoshop elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!

Tanuljuk meg, hogyan javítsuk digitális fényképeink hibáit és miként tegyük őket tökéletesebbé, miként készítsünk fényképmontázsokat, hogyan alakítsuk át és torzítsuk képeinket, és miként készítsük elő azokat internetes vagy nyomdai felhasználásra. Az új Keverőecset eszközzel és az élethű ecsethegyekkel művészi textúrákat és színeket állíthatunk elő. A Photoshop CS5 Extended verziójában 3D-s képekkel is dolgozhatunk, a Repoussé paranccsal pedig térbelivé alakíthatjuk szövegeinket.

„A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok.”
Barbara Binder
Adobe Minősített Oktató
Rocky Mountain Training

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.